И опять мускатный орех

A

Anonymous

И опять мускатный орех

В мускатном орехе содержание элемицина довольно большое (так и не удалось найти вразумительных данных), мне приходилось выделять, я не взвешивал, на глаз примерно 30% по массе! А ведь элемицин – это 3,4,5-trimethoxyallylbenzene, превратить его в 3,4,5 –триметоксибензальдегид проще простого. А заодно можно миристицин выделить, который приведёт нас прямиком к ММДА. Что скажите?
 
A

Anonymous

(from Oil of Nutmeg) The careful distillation of Oil of Nutmeg (or the Oil of Mace) allowed the isolation of a number of compounds in varying degrees of purity. The fraction that boiled in the 110-115 °C range at about 1.0 mm/Hg was myristicin (3-methoxy-4,5-methylenedioxyallylbenzene). It constituted some 7% of the original oil of commerce and, in its original isolated form, was obtained with a purity of 87%. The major contaminant was elemicin (3,4,5-trimethoxyallylbenzene). A solution of 100 g myristicin in 100 g absolute EtOH was treated with 200 g solid KOH and heated on a steam bath overnight. Removal of the volatiles under vacuum, flooding the residue with H2O, and extraction with 3x100 mL CH2Cl2 gave, after removal of the solvent from the combined extracts, a residue of crude isomyristicin (a mixture of the cis- and trans-isomers). This product was distilled, and the fraction boiling at 125-130 °C at 1 mm/Hg gave 63 g of isomyristicin as a pale yellow oil that spontaneously crystallized. The mp was 41.5-42.5 °C. Part of the losses associated with the purification of these solids was due to formation of the cis-isomer of isomyristicin, which was an oil.


источник: http://mdma.net/mmda.html
 
A

Anonymous

Во-первых, перед тем как постить вопрос, нужно использовать Поиск.

Во-вторых, сколько уже можно говорить...

В этом сраном орехе содержится очень мало нужных веществ...

Та аморфная масса, что получается при экстракции ореха спиртом - это никакой нах не элемицин, а тримиристицин: какое-то вещество сложной структуры, с которого ничего не сделать.

Миристицина же в 10 г ореха содержится всего 60-70 мг. Сафрола - 120 мг, вроде так, цифры могут быть не точны, но примерны.


Выходит, чтобы получить хотя бы по 5-10 г действующего прекурсора - нужно МИНИМУМ 1 килограмм орехов.

Это - ДУРЬ.

3,4,5-триметоксибензальдегид можно сделать с ванилина, проверено, УТФСЕ на гиперлабе.

Если уже ваще руки кривые, то можно купить готовый альдегид, в конце концов. Во Флюке - 20 евро за 25 г.


:-ok-: :-ok-:
 
Сверху Снизу